Хранителният режим на Стив Джобс изпратил Аштън Къчър в болницата

1
35

Някои актьори дотолкова се вживяват в ролите си, че понякога си докарват белята. Аштън Къчър е поредният пример. Актьорът, изиграл ролята на Стив Джобс в току що излезлия на голям екран филм jOBS, до такава степен искал да влезе в кожата на известния предприемач, че дори възприел режима му на хранене. В крайна сметка цялата тази инициатива завършила в болницата.

Подобно на Джобс и Аштън опитал така нареченото „фрутариантство“ – форма на суровоядството, която позволява единствено храненето с плодове, ядки и семена. Актьорът започнал да се храни по този начин и в крайна сметка бил приет в спешното два дни преди началото на снимките. Къчър се оплакал от остри болки в панкреаса, които описва като „ужасяващи“.

Не само хранителният режим на Джобс, но и самото въплъщение на Къчър в ролята му също е било „страшно“. „Играя човек, който току що е починал, чийто образ е все още ясен в умовете на хората; човек, когото хората уважават и почитат и за когото всеки си има определено мнение – това наистина е страшничко. Да не говорим, че играя човек, на когото аз самият искрено се възхищавам – това е ужасяващо, просто ужасяващо!“, сподели наскоро Къчър в интервю.

Изглежда обаче Къчър се е справил успешно с ролята си, или поне така твърдят критиците, които вече са имали възможността да гледат филма.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари