Церемонията по връчване на наградите „Еми” предизвика 17 хиляди tweet-а на минута

0
25


Наградите „Еми” за пореден път се превърнаха в едно от най-обсъжданите събития в социалните мрежи. Тазгодишната церемония по награждаването дори в един момент предизвика 17 хиляди tweet-a на минута в Twitter.

Според официалната информация от социалната мрежа това е рекорд за подобно събитие. От Twitter разкриха още, че 58% от постовете са дошли от територията на САЩ, докато останалите 42% са от други краища на света.

Най-много публикации за минута събра „Yesterday” на Кари Ъндърууд със своите 17 090 tweet-а за минута. Представлението на Елтън Джон на финала на церемонията остана на второ място със своите 13 720 публикации на минута.

Няколко моменти също предизвикаха сериозна активност в социалната мрежа. Наградата за най-добър драматичен сериал отиде при популярното предаване “Breaking Bad”, а 62 150 души побързаха да напишат мнението си за това в Twitter. Наградата на актьора от “The Big Bang Theory” Джим Парсънс също предизвика още 54 596 потребители да напишат по нещо в профила си.

Сред най-споменаваните предавания в социалната мрежа по време на наградите „Еми” бяха “Breaking Bad”, “Homeland”, “Glee” и “30 Rock.”  

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари