Черния петък с Godeal24: вземете Windows 10/11 само за $7!

0
928

Ако погледнем календара, ще видим, че тази година Черният петък се пада на 26-ти ноември, точно един ден след Деня на благодарността. Черният петък е денят на най-големите промоции и е създаден от големите търговци на дребно в САЩ. Днес това е едно от най-големите събития за електронна търговия в целия свят, с което започва коледния сезон на пазаруването.

Редица големи електронни магазини и уеб сайтове вече стартираха своите големи разпродажби. Интернет ритейлърът Godeal24 също започна да публикува списъци, които показват какво ще бъде предлагано през следващите дни. В редица случаи стоките са обозначени като оферти за Черния петък. По-долу сме събрали някои от най-добрите ранни предложения на Godeal24 за Черния петък заедно с кратка информация за предстоящите разпродажби по време на това събитие, за да може всеки да се подготви и да си вземе най-необходимото при съвсем ниски цени. Можете да се запознаете с най-добрите оферти за Windows 11, Windows 10, Microsoft Office и другите нови софтуерни продукти от тази година.

За да ви помогнем да направите един по-лесен избор, ние показваме някои от най-популярните софтуерни продукти, които ще се предлагат през този така наречен „черен месец“. Нека да разгледаме ексклузивните оферти и отстъпки, предлагани от Godeal24.

Тези предложения не са за изпускане:

Отстъпка от 62% за комплект от ОС Windows и Office пакет при използване на кода SGO62:

Отстъпка от 50% при използване на кода SGO50.

Windows 11 е най-новата операционна система на Microsoft. Тя ще осигури най-висока производителност, за да стане най-добрата операционна система на бъдещето.

Отстъпка от 62% за други софтуерни продукти на Microsoft при използване на кода SGO62

Освен всичко изброено дотук, в каталозите на GoDeal24 ще намерите редица други софтуерни продукти, включително различни версии на Office, пакета Project и още много други. Всичко това още сега можете да закупите с намаление от 62%:

Не отлагайте да заявите горепосочените продуктови ключове, понеже тяхното търсене е огромно и не сме сигурни докога ще има наличности. Поръчайте още сега, докато разполагаме с тях, за да избегнете по-късно разочарованието от това, че сте ги изпуснали.

GoDeal24.com е глобален лидер в продажбните на най-добрите игри, както и на продуктови ключове за най-разнообразен софтуер. Интернет магазинът има клиенти от всички части на света и осигурява 24х7 поддръжка плюс страхотни оферти за цялата предлагана гама от продуктови ключове.

С екипа на магазина можете да се свържете по всяко време както преди, така и след като направите поръчката. Просто изпратете имейл на адрес [email protected] и екипът за обслужване на клиенти веднага ще ви помогне.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!