Чудесни новини! Можете да вземете доживотен MS Office за $11,99 и оригинална ОС Windows само за $6,14!

0
709

Office 2021 е най-новата версия на офис пакета на Microsoft, който е най-широко използваното приложение в целия свят. В него са добавени редица полезни функции, включително наличието на Microsoft Teams и незабавен превод от текста от Outlook. В Office 2021 няма революционни промени и не е необходимо специално обучение, за работа с него, като по този начин бързо ставате по-продуктивни.

В магазините на софтуерния гигант Office 2021 Pro струва $439,99. Това е версия с постоянен лиценз, който след като го купите веднъж, може да го използвате завинаги или освен ако не решите да направите сериозно надграждане. Да напомним, че Microsoft предлага и абонаментна версия на своя онлайн офис Microsoft 365, за използването на която е необходимо да плащате месечен или годишен абонамент. Ако сте например, корпоративен мениджър или просто не харесвате подхода с абонаментите, ще предпочетете версията с постоянен лиценз.

Имаме чудесни новини! Купете си продуктов ключ за Microsoft Office 2011 с постоянен лиценз и цена $11,99!

Сега можете да си вземете съвсем евтин продуктов ключ за Microsoft Office с доживотен лиценз и да използвате пълната версия на този популярен офис пакет. Godeal24 предлага 100% оригинален офис пакет. Независимо дали става дума за най-новия Office 2021 или Office 2019, който се използва от повече потребители, Godeal24 предлага най-различни опции. Ако имате само един компютър за ъпдейт на Office, може да си вземете Office 2021 само за $25,61! А Office 2019 струва едва $24,59. А ако искате да се обновите съвместно с вашето семейство или приятели можете да вземете комплект от няколко продуктови ключа, при който Office2021 струва едва $13,52! Това е най-евтиният и най-рентабилният вариант. А в комплекта продуктови ключове за Office 2019, един от тях ще ви излезе само $11,99.PC.

Най-препоръчваното: доживотни продуктови ключове за Microsoft Office:

Microsoft възнамерява на 13-ти декември тази година да прекрати поддръжката на всички версии на Windows 10 до 10 21H1, за които повече няма да има никакви актуализации по сигурността и потребителите ще трябва да се обновят до някоя  от операционните системи Windows 10 21H2 или Windows 11. Сегашната Windows 10 все още ще се актуализира. Към днешен ден Microsoft се фокусира предимно върху новата Windows 11. Единствено Godeal24 има предложения както за Windows 10, така и за Windows 11, като цените за Windows 10 започват от само $6,14 на продуктов ключ. Да напомним, че е възможно безплатното обновяване от легална Windows 10 към Windows 11. Но ако искате да инсталирате Windows 11 от нулата, на чист системен диск, можете да си вземете съответния продуктов ключ само за $10,24!

Легални продуктови ключове за ОС Windows: времето и количествата са ограничени:

За нуждите на различните потребители се предлагат различни версии на Windows 10, които отговарят на различните видове хардуер, на изискванията на потребителите и на бизнеса. Предлага се не само най-широко използваната Windows 11 Pro, но и Windows 10 Enterprise за бизнес употреба, Windows Server и т.н.

До 50% отстъпка при използване на кода SGO50:

Godeal24 разполага с богат и професионален интернет магазин с обширен каталог, включващ 100% гарантирани, легални и законни продуктови ключове с необходимите цифрови лицензи. Можете да вземете софтуера на Microsoft с над 80% отстъпка, като всичко е съвсем законно. Предлагат се ключове не само за най-популярните Windows OS и Office, но и най-различни полезни програмни инструменти, включително специализирания софтуер на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други.

Най-добрите програмни инструменти, които са полезни в ежедневието:

Godeal24 е дистрибутор на продуктови ключове с лицензи на Microsoft и други компании при до 90% по-ниска цена! Всички продуктови ключове са 100% легални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки един продуктов ключ, който продава, и потребителите могат да ги използват без никакви проблеми. Лицензите в тези продуктови ключове са доживотни, което означава, че са валидни през целия технологичен живот на съответния продукт, а Microsoft ще ги актуализира до края на тяхната поддръжка.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!