Шефът на Google се появи на публично място за пръв път от месеци

0
11

През последните няколко месеца Лари Пейдж не присъстваше на официалните събития, организирани от Google, а причина за това бяха здравословни проблеми, заради които трябваше да не говори. По всички личи, че шефът на компанията вече е преодолял болестта си, тъй като той се появи на конференцията Zeitgeist Americas в щата Аризона и дори изнесе реч, която продължи повече от половин час, съобщи Mashable.

Преди време Google съобщиха, че Пейдж е загубил гласа си и се нуждае от почивка, защото има по-чувствителни гласни струни. Тазседмичната му поява разсея съмненията на скептиците, които предполагаха, че ръководителят на Google има по-сериозни проблеми със здравето си.

По време на речта си Лари Пейдж не пропусна да се пошегува с Apple и проблемите с новата им картографска услуга в iOS.

„Радваме се, че все повече хора започват да осъзнават колко много труд е положен през седемте години, откакто съществува Google Maps, за да могат потребителите да използват качествени навигационни услуги”, е добавил Пейдж.

По време на речта си той е говорил още за безпилотните коли на Google, обвиненията за злоупотреба с потребителски данни и други важни въпроси. Изпълнителният директор не е пропуснал възможността да рекламира малко и проекта Google Glass.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за