Интересът на хората по целия свят към електрониката бързо нараства, което означава, че все повече и повече хора виждат смисъл в използването на джаджите за решаване на определени проблеми. Компютрите помагат на някои да печелят пари, други с тяхна помощ научават нещо ново, а трети дори просто се забавляват, гледайки филми и играейки игри. Ето защо за всеки човек компютърът е уникален. Операционната система обаче обединява всички съвременни потребители, тъй като най-често срещана в тази посока е Windows 10, който излезе през лятото на 2015 г. Оттогава изминаха цели пет години, за които тази ОС вече изключително остаря, напълно губейки предишната си привлекателност.

Ако в началото тази операционна система беше много добра, поне много хора смятаха така, сега сред масовия потребител по света за нея има съвсем различно мнение. Факт е, че тази операционна система вече не може да задоволи нуждите и изискванията на всички потребители. На мнозина просто им е писнало да решават всички онези проблеми и неизправности, които възникват по време на нейното използване. Ето защо милиони хора чакат момента, когато най-накрая ще се появи възможността да изтеглят и инсталират операционната система Windows 11, която е изключително привлекателна от гледна точка на нейната комбинация от качества. Въпреки че Microsoft все още не го е обявила официално, вече е известно с какво Windows 11 точно ще може да зарадва всички собственици на различни електронни устройства.

По-специално, тази платформа има напълно нов интерфейс, преработен външен вид, подобрена функционалност и система за сигурност, нови стандартни приложения, повишена скорост, функция за бързо възстановяване от архиви, поддръжка за безпроблемни актуализации, както и редица други функции. Новата ОС ще бъде най-икономичната по отношение на използването на системните ресурси – ще може да работи дори на слаби компютри, лаптопи, таблети, многофункционални устройства и други джаджи, които отговарят на минималните системни изисквания. В тази платформа обаче ще има и нещо друго, което гарантирано ще я направи много привлекателна по всякакъв начин.

Както стана известно, няма да ви се налага да плащате нищо за лиценза на Windows 11 – просто казано, тази операционна система ще се разпространява безплатно и това ще я направи невероятно привлекателна по отношение на качеството, защото сега платформа като Windows 10 струва около 200 долара. Това е доста голяма сума пари. Тъй като новата операционна система ще бъде напълно безплатна, тогава всеки може да я инсталира. Вече служителите и партньорите на Microsoft имат достъп до тази ОС и всеки от тях има възможност да я изтегли и инсталира. Обикновените потребители ще имат достъп до софтуерната платформа в края на тази година, когато предстои излизането на нейната окончателна стабилна версия.

1.6 36 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
33 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари