Ще се появи специална версия на DropBox и за iPad

0
16

След като още през месец март стана ясно, че приложението Dropbox ще бъде достъпно и за операционната система Android, днес стана ясно, че ще има Dropbox и за таблета iPad. За да бъдем по-точни, през тази седмица ще се появи обновление на Dropbox в Apple AppStore, което ще бъде предназначено за собствениците на iPad таблети.

По този начин, потребителите ще имат възможност да синхронизират файловете си между персонални компютри, Mac компютри, iPhone телефони и iPad таблети. Приложението за iPad ще включва и опция за преглеждане на файлове, ако те са документи, писани на Word или PDF файлове, но както и сами знаете, въпросните файлове ще можете да отваряте и в специално направените за това приложения.

Dropbox дава на потребители 2 GB безплатно „облаково“ дисково пространство, като за повече пространство ще трябва да се доплаща. Освен това, потребителите ще могат да увеличат квотата до 3GB допълнително пространство ако поканят други хора към услугата. Когато заредите Dropbox на компютър или мобилно устройство, информацията, която добавите ще бъде синхронизирана на всички места, от които влизате, дори и в сървърите на Dropbox. По този начин ще можете да създавате резервни копия на важните си файлове на няколко места. Нещо повече, ако по случайност изтриете или презапишете файл, ще имате възможност до 30 дни да ги възстановите от сайта на Dropbox.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари