fbpx
14.7 C
София

Януарската разпродажба на Cdkeylord – 91% отстъпка: Windows 10 Pro за $12 и Microsoft Office за $24

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Новинар. Увличам се от съвременни технологии, информационна безопасност, спорт, наука и изкуствен интелект.

Един от уеб сайтовете с най-добри предложения за оригинални и надеждни продуктови ключове е Cdkeylord, в който те се отличават с много ниски цени, особено продуктовите ключове за операционната система на Microsoft – както предишната, така и нейната настояща версия, както за Pro варианта, така и за Home. Освен това при използването на специалния промоционален код можете да използвате отстъпка от 30%. Предлаганите продуктови ключове включват лицензи, които са валидни за целия технологичен живот на съответния програмен продукт, което означава, че плащате веднъж една символична цена и забравяте за всички проблеми.

Ето всички отстъпки, които получавате при използването на промоционалния код KA35:

Ето как става купуването на продуктовия ключ с ОЕМ лиценз за ОС Windows:

Изберете необходимия ви софтуерен продукт от уеб сайта на Cdkeylord

Добавете го в своята виртуална количка

Въведете кода KA35 в полето, предназначено за него

Потвърдете поръчката

Изберете си най-удобния за вас начин за плащане и кликнете върху Pay Now

С това приключвате закупуването на продуктовия ключ, който ще бъде изпратен на посочената от вас електронна поща.

За активирането на Windows с помощта на получения продуктов ключ е необходимо от настройките да преминете към Update & Security, а оттам към Activate Windows или Change Product Key.

Какво точно представлява доживотният лиценз за Windows 10 и какви са неговите основни характеристики

Спокойно можете да забравите за понятия като „Пиратска Windows“ и най-различни кражби на операционната система на Microsoft. С нашите продуктови ключове сте напълно легален притежател на Windows 10. Идващият с продуктовия ключ лиценз дава стандартен достъп до всички актуализации, обновявания и подобрения от страна на Microsoft. Досадният надпис, който напомня, че е необходимо активирането на Windows повече няма да излиза и ще можете без проблеми да гледате филми, да играете игри и да сърфирате в Глобалната мрежа.

Да напомним, че обновяването от Windows 10 до Windows 11 е напълно безплатно и е достъпно при използването на тези продуктови ключове. А ако не харесате най-новата операционна система на Microsoft, винаги можете да се върнете към десетката.

Важно е да добавим, че ако направите сериозен ъпгрейд на вашия компютър, като например подмяна на дънна платка, ще трябва да се свържете с официалната техническа поддръжка, за да продължите да използвате доживотния лиценз.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини