Японски хотел оборудва стая с пълен летателен симулатор

2
567

Ако обичате самолети, но никога не сте карали нито един, този хотел в Токио може да ви предложи… подобно преживяване. Haneda Excel Hotel Tokyu, който е свързан с Втори терминал с Международното летище Ханеда в японската столица, предлага специална VIP двойна стая. В нея се помещава идентична реплика на самолетна кабина. Освен това тя действително може да се ползва за виртуални преживявания чрез летателен симулатор. Дизайнът на кабината е заимстван от самолет модел Boeing 737-800.

Като главна атракция на хотела, кабината може да се резервира посредством няколко различни плана. Можете да я запазите за следобеден „полет“ за час и половина. В плана влиза и инструктор, който да ви преведе по маршрута между Ханеда и летището в Осака в симулатора. Преживяването ще ви струва 30 хиляди японски йени (~275 американски долара). Отделно от това стаята е достъпна за пренощуване, без помощ от инструктор. Цената тогава е само 25,300 йени (~$232). Ако не можете да си позволите лукса, тази и останалите стаи предлагат ексклузивен поглед към пистите на самолетите (макар че едва ли ще са много евтини сами по себе си).

Собствениците на хотела не желаят да споделят на какви хардуер и софтуер функционира симулаторът. Обявата за стаята обаче се появи малко след анонса на Microsoft за ново попълнение в поредицата Flight Simulator след пет години пауза.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари