10% намаление на фонокартите на БТК

1
4

С 10% по-евтини стават фонокартите, които предлага Българската телекомуникационна компания (БТК) на клиентите си чрез телефоните Булфон и Мобика. От днес до края на юли най-малката карта от 25 импулса струва 2,60 лв., а най-голямата карта от 200 импулса – само 11,70 лв. Фонокартите се предлагат с включени 25, 50, 100 и 200 импулса.

Данни на компанията сочат, че средната продължителност на селищните разговори от обществените телефони е около 2 минути. Тя се покачва драстично през летните месеци, когато потокът от туристи е по-голям и част от хората са далеч от дома си. С фонокартите на БТК потребителите могат да използват обществената телефонна мрежа на компанията във всяко населено място. Клиентите могат да провеждат всички видове телефонни разговори – градски, национални, международни и мобилни. Цените на импулс варират от 0,058 до 0,10 лв. в зависимост от номинала на картата. Броят пък на включените в 1 импулс секунди се определя от вида на разговора.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "10% намаление на фонокартите на БТК"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
hattamotto
hattamotto

„…… се покачва драстично през летните месеци, когато потокът от туристи е по-голям и част от хората са далеч от дома си. С фонокартите на БТК потребителите могат да използват обществената телефонна мрежа на компанията във всяко населено място. Клиентите могат да провеждат всички видове телефонни разговори – градски, национални, международни и мобилни.“

Точно така, ей сега си хвърлям мобилният телефон и си взимам карта на „БТК“!!!:D