fbpx
5.1 C
София

10 приложения, които могат да направят ежедневната ви работа по-продуктивна

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Често се чува, че цифровите технологии крият опасности, но има хиляди приложения, които могат да ви помогнат да бъдете по-ефикасни и по-ефективни.

Тук ще предложим 10 приложения, които могат да ускорят вашата ежедневна работа.

Slack: чат с колеги


Хиляди фирми използват Slack за вътрешно общуване. Приложението дава възможност за общуване с един или повече колеги, за организиране на големи групови дискусии и споделяне на файлове. По този начин се избягва образуването на големи списъци с контакти. Има версии за iOS и Android, а базисния вариант е безплатен.

 

Организирайте електронните си пощи с помощта на Outlook


Outlook съдържа календари, лесен достъп до прикачените файлове, филтри. Outlook работи с Exchange, Office 365, Outlook.com, електронния облак iCloud на Apple, Gmail и Yahoo Mail, така че можете да видите всичките си съобщения на едно място. Приложението е безплатно и има версии за iOS и Android.

 

Използвайте Messenger за връзка с приятели и познати

Към юли месец 2015 година това приложение има 700 милиона потребителя, а неговата популярност непрекъснато нараства. С помощта на Messenger е възможно не само провеждането на телефонни и видео разговори, а и извършването на парични преводи. Приложението е безплатно и има версии за iOS и Android.

Създайте виртуален бележник с помощта на Evernote

Evernote ви дава възможност да съхранявате всичките си идеи, мисли и планове на едно място. Не е необходимо да помните толкова информация – в Evernote можете да добавите текст и изображения от уеб-страници както и аудио файлове. Тези данни са лесно достъпни от смартфона или персоналния компютър. Има версии за iOS и Android, а базисния вариант е безплатен.

Създавайте списъци със задачи с помощта на Wunderlist

Това е приложение, което следи отбелязаните за вършене задачи и напомня за предстоящи събития. Списъците могат да бъдат споделяни с приятели и колеги за по-ефективна съвместна работа върху общи проекти. Wunderlist синхронизира информацията с другите устройства и списъците са достъпни навсякъде. Има версии за iOS, Android; Цена: $0,99

Следете за вашата продуктивност с помощта на Forest

Приложението следи производителността ви и визуализира вашия прогрес във вид на дърво. Ако останете фокусирани в продължение на 30 минути, дървото изцяло разцъфтява, а ако оставите приложението за същия период, дървото умира. Целта е да има цяла гора от дървета, което означава пълноценна и продуктивна работа. Има версии за iOS и Android, а цената е $0,99.

Организирайте ангажиментите си с Sunrise Calendar

Това приложение има редица полезни функции, например, когато изпращате имейл за покана за среща, можете да я добавите в календара или списъка с предстоящи събития. Sunrise синхронизира информацията с LinkedIn и Twitter, поддържа няколко календара на Google и работи с Exchange and iCloud. Приложението е безплатно и има версии за iOS и Android.

Запомняйте всеки детайл с помощта на Day One

Това приложение много улеснява въвеждането на най-разнообразна информация – от местоположението ви и метеорологичните условия до музиката, която слушате в момента. Възможно е търсене по ключови думи. Има версия само за iOS, а цената е $4,99.

Работете с всякакви файлове, използвайки GoodReader

Това приложение дава възможност за четене и редакция на различни файлове – от например документи на Microsoft Word до PDF файлове. Можете да напишете свои бележки и да маркирате части от текста. Файловете могат да бъдат записани в Dropbox, Google Drive или друг облачен ресурс. Има версия само за iOS, а цената е $4,99.

Запазете отбелязаните статии и новини за по-късно четене с помощта на Pocket

Ситуацията е често срещана: виждате история, която непременно искате да прочетете, но бързате за среща или работите върху важен проект и в момента нямате време. Вместо да се чудите, дали ще си спомните за това по-късно, по-добре я запишете веднага в Pocket. По-късно материалът може да бъде прочетен офлайн. Приложението е безплатно и има версии за iOS и Android.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини