15 години Kaldata.com – време е да почерпим!

13
1974

Здравейте приятели,

На 14.04.2018г. Kaldata.com става на 15 години!

Точно преди 15 години започнахме нашата „Мисия“, която в много моменти през тези години ни се е струвала „невъзможна“, но благодарение на Вас винаги сме намирали сили и начини да продължим напред.

Вие направихте Kaldata.com най-големия и посещаван технологичен портал в България. През тези години Вие, нашите 250 082 потребители създадохте 158 652 теми в нашите форуми с 3 083 989 отговора в тях. Благодарение на вас, толкова много хора намериха решение на компютърните си проблеми. За тези години ние пък успяхме да публикуваме 126 121 новини и статии и да ви информираме за всичко, което се случва в необятния технологичен свят. Благодарим ви, че сте с нас през всичките тези години!

Искаме да благодарим на всички наши потребители, клиенти, партньори и приятели, които ни се довериха и продължават да са с нас през годините. Обещаваме, че и занапред ще следваме вярната посока на развитие, така че всички вие, в нито един момент да не се замисляте дали сте направили правилния избор.

Тук е мястото да благодарим и на тези, които са ни критикували през годините, защото и ние не сме безгрешни, а градивната критика ни показва допуснатите грешки и ни помага да ставаме все по-добри.

Сега идва и нашия ред да кажем „Наздраве“ и да почерпим вас – нашите потребители.

Хубаво е, че имаме празник, но още по-хубавото е, че в нашия празник участвате и всички вие – нашите потребители, клиенти, партньори и приятели, а също и празника не е само рожден ден, а рожден месец!

Много ни се искаше персонално да почерпим всеки един наш потребител, но парти за 250 082 човека трудно можем да организираме … затова намерихме формулата да почерпим всички, като Ви подарим безплатен шест месечен VIP абонамент за нашия сайт, който можете да вземете по всяко време от днес до края на месец април.

Със своя VIP Абонамент получавате:

 • Форум без никакви реклами.
 •  5 пъти повече точки репутация, с които да гласуваш.
 •  Табелка Специален потребител под аватара си.
 •  Възможност да съхранявате до 1000 лични съобщения в пощата си.
 •  Специален различен цвят на ника ви, който ви отличава от останалите.
 •  До 50 мегабайта пространство за прикачване на файлове.
 •  Използвате търсачката без да чакате между честите търсения.
 •  Възможност да отваряте и затваряте своите теми.
 •  2 снимки, 3 линка и 5 реда в подписа ви.
 •  Възможност да създавате теми с Анкети в тях.
 •  Възможност да прикачвате файлове към личните си съобщения.
 •  Не чакате между честите изпращания на лични съобщения.
 • Достъп до специален VIP форум, в който можете да се включите в дискусии с администрацията на форума относно нововъведения и нови услуги касаещи целия сайт и форум.

През целия месец април всеки, който желае може да се почерпи и да вземе своя VIP абонамент безплатно тук.

Благодарим Ви, че сте с нас!

13
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
5 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Илиян
Илиян

Честит първи април!

Евреин
Евреин

Българизирайте си подзаглавието под логото на Калдата, което можете да изпишете и на кирилица.

Реалист
Реалист

Първи април или не, аз оставам със смесени чувства. Да, благодарен съм на Калдата и за софтуера и за новините най-вече, но последните години качеството падна. Появиха се много тролове, рекламите станаха непоносими. Адблокъра ми показва 26! А не съм се абонирал за кой знае какви листи. Според мен ще е добра идея да се интегрира друг начин за монетизация, не с майнър разбира се или поне рекламите да станат поносими. Платени постове, изкачащи коли, телефони, звук, който те стряска… Започнах да търся източниците на статиите и да ги чета от там. Надявам се да има промяна в положителен аспект,… Виж още »

Светлин
Светлин

Добре казано

Методи Дамянов
Методи Дамянов

Време е kaldata да спре съществуването си.

Martin
Martin

kaldata ми е първият сайт които посещавам когато си пусна компютъра.С вас съм почти от началото зачестилите статии напоследък правят сайта доста интересен.Сега и критиката:в форума има едно лице което има мнение в всяка тема и почти под всеки пост,без смисъл в мненията а по скоро объркващи,та лицето е ЕМО КОСТОВ може ли да се укроти тоя трол?

pix3l
pix3l

Нека да наричаме нещата с истинските им имена – дървен философ.

Кольо
Кольо

Не бих си го причинил, да вземам ВИП, ку ще някой да ми плаща. Калине, замрази „наградата“, докато е време, иначе като станат хората ВИП-ове и почнат да четат админският раздел, където всеки си пише каквото му е в устата без цензора, ще си оповръщат каквото са хапнали наскоро.

некой си
некой си

Честит празник и от мен … И да – модераторите на форума са абсолютни отрепки.

Windows 10
Windows 10

Отрепка си ти!

некой си
некой си

Ами така е, абсолютни кретени сте. Да не говорим, че сами не спазвате правилата, които сте приели. Форумът ви е сборище на неандерталци, и отношението ви към новите потребители е извън всякакви норми. Собствениците на сайта да вземат да направят нов форум, и да внимават кого ще вземат за админ и модове, защото сте пълно фиаско. И няма нужда да ми отговаряш, защото ми е през оная работа.

pedro
pedro

Най-доброто, което можете да направите за читателите си е да махнете Десподов. Щях да кажа да го пратите на курсове по български и математика, но после се замислих, че този и Господ не може да му помогне.