19-годишният продуктов мениджър на Yahoo за технологичния свят, съвременните ученици и дори Snapchat

0
46


Едва ли името Ник Д‘Алоизио ви звучи непознато. Все пак за тези, които го чуват за пръв път, ще кажем, че става въпрос за 19-годишен младеж, които благодарение на създадено от него приложение се превърна в милионер още преди да навърши пълнолетие. Нещо повече – Д‘Алоизио не само грабна вниманието на повечето големи технологични компании, но дори бе назначен за продуктов мениджър в Yahoo. Именно американският технологичен гигант извади и 30 милиона долара, за да се сдобие със създаденото от младежа приложение, носещо името Summly.

Именно от тук идва и славата на Д‘Алоизио, който изглежда сред най-обещаващите експерти в света на технологиите. На специална пресконференция тази седмица той засегна редица интересни теми и не пропусна да коментира много от най-новите продукти в технологичния свят.

Наред с множеството други теми, младокът не пропусна да поговори и за социалната мрежа Snapchat. Според Д‘Алоизио приложението, което позволява изпращане на съобщения и тяхното почти моментално изтриване, е повече от обещаващо и самият той искрено му се възхищава. 19-годишният продуктов мениджър на Yahoo вярва, че в тези времена хората търсят именно подобен тип комуникация и Snapchat тепърва предстои да печели популярност.

Д‘Алоизио, които все още е гимназиален ученик, не пропусна да коментира и съвременните ученици и студенти. Според него те трябва да проявяват повече инициатива и повече ентусиазъм, ако искат да пробият в света на технологиите. Д‘Алоизио дори даде съвет при започването на кариера в този сектор да се мисли смело и да се поставят високи цели.

Младият ИТ експерт посъветва своите връстници да гледат на провалите като урок, а не като на лош спомен. Д‘Алоизио дори заяви, че обмисля основаването на своя собствена компания, но отказа да даде повече детайли по темата.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари