5% от хората си проверявали Facebook-а по време на секс

4
45

Технологиите отдавна са навлезли в романтичния живот, но никога по такъв начин. Ако щете вярвайте, но според проучване проведено от агенцията OnePoll по поръчка на Durex, цели 5% от хората поне веднъж са проверявали Facebook-а си по време на секс! И това ако не е мултитаскинг!

OnePoll не дават информация колко точно души са участвали в проучването и по какъв начин е било проведено, така че данните едва ли могат да претендират за 100%-ова достоверност. И все пак дори идеята за това да влизаме в социалната мрежа във всеки един момент от всекидневието си е, меко казано, смущаваща.

Проучването на OnePoll е достигнало и до други интересни изводи. Така, например, според данните на агенцията, 12% от анкетираните са отговаряли на повикване по телефона, а 10% са чели получен SMS по време на секс. До каква степен се справят същите хора с двете неща, които правят едновременно, си знаят само те.

Макар че поръчаното от Durex – една от най-известните компании произвеждащи кондоми – проучване не може да бъде прието за научно, то отразява една тенденция, за която не чуваме за първи път, а именно, че съвременните младежи правят по-малко секс, като част от вината пада точно върху социалните мрежи.

Самите Durex препоръчват на всички да прекарат часа между 20:30 и 21:30 тази събота в леглото, при загасени лампи и с изключени смартфони и лаптопи. Както вероятно знаете, тогава е така нареченият „Час на Земята“. Ако се чудите какво да правите цял час без електричество, ето ви една добра идея от Durex.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Ебаси простата статия !! Сериозно някой да му вземе правата на тоя ,да спре да залива Калдата с помия !

emelrad12
emelrad12

Tая*.

Azhen
Azhen

Не не , ти недей гледа че се пише Мая , това е просто псевдоним.

housetime
housetime

Мая Иванова, покажи се, разкрий истинската си същност!?!?!?!?!?