Acer обяви новата серия преносими компютри ConceptD Pro с Nvidia Quadro графични процесори.

Acer също така разширява линията си монитори сертифицирани от PANTONE, предназначени за създатели на съдържание и дизайнери с дисплей ConceptD CM2241W.

Резюме:

  • Новите преносими компютри от серията ConceptD Pro, работещи с Nvidia Quadro графични процесори са предназначени не само за професионалисти и създатели на съдържание, но и за Al инженери и софтуерни разработчици.
  • Мощните процесори Intel Core от 9-то поколение и Windows 10 предлагат изключително висока производителност, които ще направят работата на създателите на съдържание по-бърза и производителна.
  • В най-горния клас на серията ConceptD 9 Pro стои 17,3-инчов преносим компютър RTX Studio с уникален шарниран дисплей, и лесна обработка на сложни инженерни манипулации с помощта на графичния процесор Nvidia Quadro RTX 5000 и до 16GB VRAM и 32 GB DDR4 оперативна памет.
  • ConceptD 5 Pro е преносим компютър RTX Studio, насочен към потребителите, ще се предлагат в креативни размери в 15 и 17 инчови версии, снабдени с Nvidia Quatro RTX 3000 GPU.
  • ConceptD 3 Pro е преносим компютър за творци като фотографи и графични дизайнери, включващ Nvidia Quadro T1000 GPU и дисплей със сертификат Panteone.
  • Новият ConceptD CM2241W е стилен настолен монитор с атрактивен тънък панел, отлично точно цветопредаване и широка цветова гама.

 Acer обяви новата си серия преносими компютри ConceptD Pri с Nvidia Quadro графични карти и процесори Intel Core 9th Gen, създадени за максимална производителност и предназначени за дълги часове непрекъсната употреба. Серията Pro с Windows 10 отговаря на строгите изисквания на авангардните приложения за виртуална реалност, изкуствения интелект и анализа на голям обем от данни. Следвайки непреходния език на дизайна на ConceptD, преносимите компютри разполагат с кехлибарени подсветки за клавиатурата и минималистичен, но професионален стил. Новият монитор ConceptD CM2241W също е обявен за по-нататъшно попълване на линията сертифицирани от Panteone дисплеи.

Като част от програмата RTX Studio, ноутбуците от серията ConceptD Pro, работещи с Nvidia Quadro RTX графични процесори, са сред първите преносими компютри, които поддържат N-ray tracking в реално време и разширение Al възможности.

„Радваме се да внесем Nvidia Quadro GPU в портфолиото ни компютри за създатели на съдържание, и да представим машини, достойно и за най-взискателните професионалисти и корпоративни клиенти. В комбинация с мощността на процесорите Intel от 9-о поколение Intel Core, тези мощни машини ще помогнат на създателите върху работата си, независимо дали са в офиса, или в движение. „, казва Джери Као, изпълнителен директор на Acer.

„Проектирането на сложни 3D анимации и редактирането на видео с висока резолюция не са предизвикателство за новите Acer ноутбуци. Quadro RTX GPU са идеално пригодени за всичко това.“, каза Боб Пете, вицепрезидент по професионална визуализация на Nvidia

„Intel знае, че създателите на съдържание имат много високи стандарти и потребност от огромна изчислитална мощност, поради което ние разработваме продукти, оптимизирани за реални постижения в световен мащаб, които имат значение за тяхната работа. Процесорите от серията Intel Core 9th, включително и Core i9, са идеални за портфолиото на ConceptD, предоставяйки най-високи характеристики и платформени технологии на създателите, за да повишат производителността си и да се представям възможно най-добре в проектите си.“, казва Крис Уокър, корпоративен вицепрезидент и генерален мениджър на клиентските мобилни платформи в Client Computing Group към Intel.

ConceptD 9 Pro е най-високият модел от Pro серията и е иновативен преносим компютър, с 17.3 – инчов 4К дисплей (3840 X 2160), работещ с технологията Ezel Aero Hinge, разработвана съвместно между Acer и CNC. Дисплеят е сертифициран от Panteone и покрива 100% цветовата гама на стандарта Adobe RGB, и предоставя несравнима цветова точност Delta E < 1.

ConceptD 9 Pro идва с процесор Intel Core i9 от девето поколение, с разширена многонишкова производителност и с Nvidia Quadro RTX с до 5000 графики, оптимизирани към работата с Al, дълбокото машинно обучение, инженерни симулации и големи анимационни студия, изискващи мощност, гъвкавост и съвместимост

Към комплекта е включена и електронната писалка (стилус) Wacom EMR, който се прикрепя магнитно към ConceptD 9 Pro. Стилусът осигурява много висока точност и бързина на контрола с 4 096 нива на чувствителност към налягане и допир. В допълнение към дейностите по скициране, чертаене и рисуване, потребителите могат да правят бележки или да подчертават ключови думи, докато работят по даден проект. ConceptD 9 Pro е част от програмата RTX Studio.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари