Adobe ще предложи мобилен пакет с Photoshop, Illustrator, Spark и Fresco с месечен абонамент

2
214

Adobe има нов начин да ви продаде Photoshop за iPad и iPhone плюс три други мобилни приложения. Срещу месечна такса от 15 долара, новият Mobile Bundle, който Adobe обяви във вторник, съчетава приложението за редактиране на изображения Illustrator за дизайнерски задачи, Fresco за рисуване и Spark за кратки видеоклипове.

Преди години Adobe затвърди господството си, като обедини своите настолни програми като Photoshop, Illustrator и Acrobat в своите пакети Creative Suite. Правейки подобен ход със своите мобилни приложения, компанията сигнализира, че ги смята за достатъчно зрели и добре разработени, както и достатъчно привлекателни за значителна част от пазара, за да бъдат предложени самостоятелно на пазара. Мобилната революция на софтуера на Adobe е истинска и неопровержима, тъй като мобилните приложения са изтеглени повече от 450 милиона пъти досега, така че Adobe се стреми по-сериозно към мобилния бизнес.

„Видяхме една цяла нова кохорта от клиенти, които имат интерес да използват графичния софтуер само на мобилни устройства“, заяви главният продуктов директор Скот Белски в ексклузивно интервю.

Новият Design Mobile Bundle вероятно ще бъде последван от други пакети. Това може да включва пакети за задачи като 3D дизайн или създаване на видео, каза той.

Пакетът е половината от цената за получаване на приложенията поотделно – Photoshop, Spark и Illustrator струват по 10 долара на месец, докато Fresco е безплатен в основна версия или е включен в Photoshop в премиум форма. Той също така включва 100 GB онлайн съхранение, широката библиотека от шрифтове на Adobe и възможността за публикуване на произведения в сайтовете на Adobe Portfolio и Behance. Абонатите, които плащат за цяла година, получават отстъпка от $ 30 до $ 149 на година.

За тези, които не искат план само за мобилни устройства, приложенията от пакета също са включени в пълния абонамент на Adobe Creative Creative Cloud. Той струва $ 53 на месец и включва целия десктоп и мобилен софтуер на Adobe, като Photoshop, Premiere Pro, InDesign, Acrobat и Lightroom.

Привеждане на мобилните приложения на Adobe във форма

„Отне много време, за да приведат приложенията и техните основи на Creative Cloud във форма“, призна Белски. По-ранните превъплъщения на мобилните приложения бяха самостоятелни инструменти, които не се комбинираха с компютърни приложения, които повечето клиенти също използваха.

1 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари