Airport Chatter – социална мрежа за пътуващи хора

0
21

Анонсираното преди броени дни мобилно приложение Airport Chatter представлява доста странна комбинация между информационна услуга за самолетни полети и пълноценна социална мрежа.

Софтуерът позволява на потребителите на мобилни телефони да получават от едно място подробна информация за своето пътуване със самолет (за сега в САЩ) – от времето на излитане и кацане, през информация за магазините и услугите на летищата, както и ревюта на различни предлагани около тях продукти.

Но създателите на Airport Chatter са си поставили далеч по-амбициозната цел да създадат социална платформа за пътуващи хора, която ще ги информира за други потребители, намиращи се на същото летище и им позволява да си чатят с тях. Някои от тези услуги все още не са пуснати. Очаква се например скоро да заработи нова функционалност, наречена Radar, която ще информира потребителите за други хора, използващи приложението около тях.

Освен това Airport Chatter вече предоставя и разнообразна допълнителна информация за пътуващите със самолет – например, как да си намерят наземен транспорт, да си проследят местоположението на багажа или да открият хотел.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари