fbpx
3.8 C
София

AMD обяви нова награда за дизайн на компютърна графика

AMD анонсира своя конкурс за творците на компютърната графика - AMD Design Award 2021.

Най-четени

Компанията, произвела водещите в света процесори Threadripper PRO и Threadripper, предизвиква участниците да създадат 2D или 3D дизайн на среда, ключов кадър или действащо лице. Подадената за участие творба трябва да покаже най-добрите артистични и технически умения на художника, да разкаже въздействаща история и да произведе силно емоционално въздействие.

Работите ще бъдат оценявани по композиция, цветове, идея, сюжетна линия, техника и внимание към детайла. Журито от известни автори и членове на екипа на AMD ще избере 6 победители. Един победител сред всички категории ще бъде избран с обществено гласуване, като всеки може да гласува.Сред членовете на журито са концептуални художници като Томас Чембърлейн (Вбр.), Томас Истепанян (Франция)  и Андрей Сурнов (Русия) Andrey Surnov (Русия).

Наградите за победителите включват:
  • Три  AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 3975 WX процесора и три (3) ваучера на стойност 2000 евро, валидни за избран системен интегратор.
  • Three  AMD Ryzen™ Threadripper™ 3970X процесора и три (3) ваучера на стойност 2000 евро, валидни за избран системен интегратор.
  • Един  AMD Ryzen™ 5800X процесор  

Творбите ще се приемат от 1 май 2021 г. до 15 юли 2021 г. Журирането ще е в периода между 16 юли и 5 август. Всички победители ще бъдат обявени на 6 август и ще бъдат публикувани на amdaward.com.

Наградата за дизайн е най-новото в усилията на AMD да даде ново определение на очакванията на творците и професионалистите в дизайна по отношение на високопроизводителните изчислителни решения за работна станция

Продуктите Threadripper™ намират приложение сред креативните потребители като художниците на визуални ефекти, разработчиците на игри, създаващи AAA заглавия, астрофизиците, изследващи произхода на Вселената и други. С този конкурс мисията на AMD е да ускори развитието на арт общността, като предостави на творците компютърно изживяване от следващо поколение, което ги насърчава да се изразяват свободно и да творят висококачествено и иновативно съдържание.

Моля, вижте тук официалните Правила и следвайте конкурса в Instagram и Twitter #amdaward2021. За участие или спечелване на конкурса не е нужно да се правят покупки.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини