Android Manager WiFi – безжична синхронизация на данни между PC и Android смартфони

0
172

Безплатното приложение, наречено Android Manager WiFi е универсален инструмент за управление на данните, съхранявани в паметта на преносимите устройства, базирани на операционната система Android, а също така бързо и точно архивиране, безжична синхронизация на разнообразна информация, включително съдържанието на адресната книга, записи в календара, съобщения, снимки, видео, приложения и т.н.

Android Manager WiFi поддържа предаване на данни чрез безжични канали. Достатъчно е потребителят да инсталира клиента на персоналния си компютър и да се свърже със смартфона, а също така да се убеди в това, че РС-то и включеното към него устройство са в една и съща WiFi мрежа.

Основният интерфейс на Android Manager WiFi осигурява бърз и удобен достъп до инструменти и функции:

• Библиотеката с приложения Android Space предоставя категоризация и представяне на всички налични програми, както и опростяване на процеса на свързване и инсталиране на ново приложение на Android устройството.
• Вграденият файлов мениджър File Manager опростява трансфера на файлове между платформите. PC потребителите могат просто да плъзнат желаните обекти с мишката.
• Компонентът Music Manager включва вграден медия плейър, поддържащ тагове и възможност за прехвърляне на файлове между смартфона и твърдия диск на компютъра.
• С помощта на раздела Messages потребителите могат да следят IM-кореспонденцията с всеки потребител, а също така да изпращат нови текстови съобщения, без дори да докосват смартфона.
• Разделът Contacts, наред с другите неща, позволява осъществяване на синхронизация на данните между Android смартфона и приложението MS Outlook. Потребителите могат да добавят нови записи в адресната книга и да редактират вече съществуващите.
• Центърът за управление на синхронизациите е достъпен в раздела Synchronization. Тук потребителят може да избере типа на данните, които ще се синхронизират и да настрои параметрите на този процес. Синхронизацията може да се осъществява в автоматичен режим или ръчно всеки път при включване на устройството към компютъра.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за