Apple анонсира нови емоджита за iOS 12 с топ-мениджърите на компанията

4
1098

Едно от нововъведенията в мобилната операционна система iOS 12 бяха мемоджитата. Те предлагат възможността за създаването на собствен анимиран аватар-емоджи.

Финалната версия на iOS 12 трябва да излезе през месец септември. Но днес, 17 юли, в международния ден на емоджито, Apple напомни за новата функционалност, като замени изображенията на топ-мениджърите в уеб-страницата на своя сайт с емоджита.

Да напомним, че iOS ще може да се инсталира на iPhone 5s и по-новите модели, на iPad Air и нагоре, както и на шестото поколение iPod Touch.

В новата версия на iOS компанията се е фокусирала предимно върху плавността и стабилността на работата. Apple заяви, че в средата на iOS 12 приложенията ще се стартират с 40% по-бързо, клавиатурата ще бъде с 50% по-бърза, а камерата – със 70%.

Нововъведенията в новата операционната система включват още подобрено търсене на снимки. Променен е режимът „Не безпокойте“, в който могат да бъдат изключени всички уведомления и дори позвъняванията.

Добавени са нови варианти на прическата – вече има емоджита с рижи, побелели и къдрави коси. Добавени са и много нови животни. Тази година се очаква да бъдат добавени нови спортни емоджита, емотикони на супергерои и знакът за безкрайност.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари