Apple изглежда подготвя още една презентация за тази есен

3
599

Тази есен Apple вече проведе две презентации, а сега според изтекла вътрешна информация, корпорацията от Купертино подготвя още едно събитие, на което ще анонсира редица интересни устройства, слуховете за които през последните няколко месеца циркулират в уеб пространството.

Популярният специалист и журналист Джон Просър съобщи в своя Twitter акаунт, че през месец ноември тази година Apple ще проведе още една голяма презентация, на която официално ще представи новите модели MacBook, базирани на процесори с ARM ядра. Просър дори е научил датата на презентацията – 17 ноември тази година. Той допълва, че за провеждането на тази презентация официално ще бъде съобщено на една седмица преди събитието – тоест, на 10 ноември.

Според Просър, по време на тази ноемврийска презентация, Apple ще анонсира излизането на iOS 14.3, iPadOS 14.3 и новите версии на другите свои операционни системи – tvOS, watchOS и macOS.

Специалистът твърди, че тази година Apple няма да покаже нови модели на Apple TV, но на 16 март 2021 година ще проведе друга презентация, на която ще представи стандартните слушалки AirPods Studio, осигуряващи високо качество на звука. Според изтеклата към днешен ден информация, топ-модификацията на тези слушалки ще струва $599.

В думите на Просър има логика, понеже заради пандемията от новия коронавирус Apple провежда тези презентации онлайн и по този начин е много по-лесно да представя своите продукти поотделно, а и на медиите не се налага да пътуват до Купертино.

3.7 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари