Apple изненада неприятно феновете си

23
3107

Дългоочакваната актуализация на операционната система, която е чакана от милиони потребители на Apple устройствата по целия свят, не се оказа толкова полезна, както всички очакваха. След ъпдейта спряха да работят известията от приложенията.

Потребителите на технологиите на Apple забелязали маса от пропуски, след ъпдейта до последната версия на операционната система iOS 11.0.3, основният от които се оказа пълната липса на уведомления от популярните приложения, като WhatsApp, Instagram и Viber, а дори и много други. По думите на един от журналистите, който се е обърнал за помощ към отдела за поддръжка на потребителите на Apple, мениджърът е предложил няколко варианта за решаване на дадения проблем, но е станало ясно след ъпдейта, че нито един от предложените начини не е успял да оправи проблемите.

В официално съобщение, компанията признава за недостатъка и е призовала потребителите да очакват следващата актуализация, която ще коригира грешките.

Спомнете си, че експертите са открили в лицензионното споразумение относно последната актуализация на 11.0.3 тайни пунктове, в които се описва възможност за пълното изключване на устройствата, които са ремонтирани с фалшиви компоненти. По този начин, компанията Apple има правото да “убие” всяко устройство с фалшив екран.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

23 коментара за "Apple изненада неприятно феновете си"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
wpDiscuz