Apple изпрати поканите за презентацията на 25 март

5
538

Преди няколко часа Apple обяви, че на 25-ти март ще се състои голяма презентация, на която ще бъдат показани редица нови продукти. Събитието ще се започне в 19:00 часа наше време в театър „Стив Джобс“ (Steve Jobs Theatre) в кампуса Apple Park.

По време на презентацията се очаква анонс предимно на нови онлайн услуги. Не е тайна, че за Apple това направление е вече основен приоритет. С помощта на новите услуги компанията възнамерява да компенсира падналите продажби на iPhone, въпреки че аналитиците не вярват в успеха на този план.

Предполага се, че на 25-ти март Apple ще представи две нови услуги – новинарска и видео стрийм (тийзърът явно намеква за това). И двете ще могат да се ползват чрез месечен или годишен абонамент. Засега се предполага, че новинарската услуга ще струва $10 на месец, като абонаментът включва неограничен достъп до всички световни материали, включително платените американски интернет издания (The Wall Street Journal, The Washington Post, The New York Times, The Financial Times и т.н.). За стрийм услугата се знае, че освен партньорско съдържание, тя ще включва материали – сериали и филми, създадени от Apple. Според неофициални данни, стрийм услугата ще струва $15 месечно.

Очаква се представянето и на няколко хардуерни продукта – таблетите iPad Mini 5 и iPad, плеъра iPod touch от седмо поколение, безжичните слушалки AirPods 2 и може би безжичното зарядно AirPower.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
2 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Калин
Калин

Новинарската услуга е добра идея.
За другото – ще трябва да се конкурира с Нетфликс. Сложно.

Мак
Мак

Разчитат на собствени продукции, което донякъде става тъпо. Идеята на стрииминга беше да премахне кабелната и да се плаща по-малко, сега става всяка услуга с ексклузивни шоута и човек трябва да плати по 200 долара за всички наведнъж, тъй като всяка услуга има свое шоу ексклузив.

Бахти
Бахти

Няма андроид потребител който да допусне зловредните услуги на нагризаната ябълка в смартфона си. Тяхната екосистема се смалява с всеки изминал час, какви 5 лв. очакват да изкарат, смешници.

Еко
Еко

Интересно, ако Гугъл каже баста за андроида, къв ше го правите?
Екосистемата ви ще изчезне за нула време…

bash_majstora
bash_majstora

гризаната ябълка изпрати покани… „елате ни дайте повече кинти!“
айде балъците ходом марш! 😀