Apple няма да съдят Samsung за Galaxy S III Mini при определени условия

0
20

Войната между Apple и Samsung на американска почва пое в неочаквана за някои посока. От американската компания обявиха, че са склонни да не съдят Samsung за смартфона им Galaxy S III Mini, но при едно условие: телефонът да не бъде пуснат на пазара в Съединените щати.

В официален документ внесен в общинския съд на Сан Хосе, Калифорния, Apple изрично обещават, че ще оттеглят жалбата си срещу Galaxy S III Mini при условие, че от Samsung се откажат от промотирането, използването, продаването, предлагането и внасянето на смартфона на американския пазар. С документа Apple си запазват правото да подновят иска си ако от Samsung не изпълнят условията.

Напомняме, че Apple за първи път пожелаха да включат Galaxy S III Mini към дългия си списък с мобилни устройства на Samsung, които, според обвинението им, нарушават патентните им права, през ноември. По това време правният отдел в американската компания успя да купи един телефон от американския сайт на Amazon. Макар че телефонът продължава да е в наличност в сайта, от Samsung изглежда ще гарантират, че той няма да може да се продава на територията на страната.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари