Apple объркаха милиметри с инчове в реклама на iPad

0
27

Според правописна грешка в “маркетинг” страницата на четвърто поколение iPad, таблета с A6X процесор на Apple е дебел само 0.37 милиметра. Компанията от Купертино всъщност са имали предвид 0.37 инча.

Тази грешка доведе до стартирането на дискусии в Reddit, като един потребител защити гиганта от Купертино с твърдението “Дайте им няколко години и ще го направят.” Дали това ще се случи, ще видим след няколко години (по-вероятно след едно десетилетие), но сега тези 0.37 милиметра са доста далеч от истинската дебелина на iPad 4. За сравнение, iPad mini е с дебелина 0.28 инча, което го прави най-тънкият таблет на Apple.

Сега вниманието на Apple към детайлите е поставено под съмнение, заради правописната грешка. Поне няколко потребители несъмнено ще свържат тази доста незначителна грешка с ерата, която настъпи в Apple след смъртта на Стив Джобс. Не защото грешката е сериозна, но поради това, че тя е една от многото подобни гафове на Apple след смъртта на иконичния им главен изпълнителен директор.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари