Apple отпразнуваха 25 милиарда тегления на песни от iTunes

0
39

Apple докладваха, че вчера (6 февруари) броят на изтеглените от iTunes песни е достигнал 25 милиарда. Този важен момент за компанията бе оповестен на официалния им блог и бързо се разпространи из виртуалното пространство. 25-милиардната изтеглена песен се нарича Monkey Drums (Goksel Vancin Remix) в изпълнение на Chase Buch.

Тракът е бил изтеглен от немски потребител на iTunes на име Филип Люпке. Освен, че ще се радва, слушайки парчето, Люпке ще има доста добър повод да почерпи. От Apple решиха да го наградят заради това, че благодарение на него са достигнали този важен момент в историята на онлайн магазина. Германецът ще получи ваучер на стойност 10 хиляди евро, с който ще може да си изтегли още много песни и приложения от iTunes.

25 милиарда тегления е сериозно постижение за който и да е онлайн магазин. Последният важен момент в историята на iTunes бе оповестен миналия септември. Тогава Apple отчетоха 20 милиарда тегления на песни. Виждаме, че само за половин година те са се увеличили с цели 5 милиарда. Това са доста обещаващи резултати, които гарантират безоблачно бъдеще на онлайн магазина открит през вече далечната 2003 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари