Apple планират обновление на дизайна на iTunes Store и App Store

0
22

Aко сте очаквали двата онлайн магазина на Apple – iTunes Store и App Store – да бъдат обновени, то имаме добра новина за вас. Според Cnet.com, това може да стане още тази година. От сайта предават информация на 9to5Mac – източници, които са известни с точните си прогнози за бъдещите продукти на американската компания.

Новият дизайн ще има за цел да направи iTunes по-прост и лесен за използване. Той ще гарантира лесното намиране на съдържание от страна на потребителите и „приятното чувство“ по време на работа с него. От 9to5Mac твърдят, че освежаването на дизайна на магазина е един от най-големите приоритети на Apple в момента.

Промените ще се отразят както на отдела за купуване на музика, филми, ТВ предавания и приложения, така и на iBookstore – магазина за продажба на електронни книги. Източниците допълват, че промените в дизайна касаят както настолните, така и мобилните версии на двата онлайн магазина.

Много потребители са на мнение, че в момента в iTunes цари хаос. Преди години целта на услугата беше единствено да синхронизира песните в iPod-ите ни с тези в компютъра ни. След това, обаче, iTunes беше трансформиран в онлайн магазин с богато съдържание не винаги, обаче, подредено и представено по най-добрия начин.

Последните промени в iTunes, сред които интегрирането на музикалната социална мрежа Ping и iTunes Match, само усложниха още повече нещата. Последните версии на платформата подобриха до известна степен надеждността му, но повечето потребители смятат, че има още какво да се желае.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари