Apple представи iOS 12.2

7
1028

Малко след края на голямата презентация в театър „Стив Джобс“ Apple представи голямото обновяване iOS 12.2. В новата версия на операционната система се е появила новата услуга Apple News+, поддържат се AirPlay 2 и HomeKit в съвременните телевизори, добавени са четири нови емоджита, има и други промени.

Apple News+

В днешното обновяване на iOS се появи нова иконка на приложението Apple News Plus, което засега е достъпно за жителите на САЩ и Канада. Тези потребители могат да се абонират за новата услуга Apple News+ директно от приложението. Цената за достъпа до платеното съдържание на изданията The Wall Street Journal, Los Angeles Times, Time, Fortune, ESPN, The New Yorker и още много други, струва $9,99 месечно.

AirPlay 2 и HomeKit за телевизорите

Новите телевизионни услуги също бяха обновени и сега в iOS AirPlay 2 и HomeKit се поддържат на системно ниво. Това означава, че iPhone или iPad с iOS 12.2 съвсем лесно могат да изпращат съдържание към новите телевизори на Samsung, LG и Sony, както и отдалечено да управляват възпроизвеждането.

Новите Animoji

Apple продължава да увеличава броя на Animoji. В iOS 12.2 се появиха нови четири емоджита: акула, жираф, сова и глиган.

От другите нововъведения можем да споменем поддръжката на стилуса Logitech Crayon в iPad Pro, подобрено е търсенето в Safari. Обновяването вече е достъпно за съвместимите с него iPhone и iPad.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
4 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
Еко123АлаБалаTGRГрух, грух Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
TGR
TGR

„голема работа“
4 нови ненужни емотикони и преоткриване на топлата вода в частност Chromecast и news.

Грух, грух
Грух, грух

Ей, тигър, Епъл са толкова иноватични, че чак не разбираш. Те не само са измислили нови емоджита, та те са създали и нови животни!

TGR
TGR

Нали 🙂 Не се бях замислял/поглеждал от тази гледна точка.
Нека си пускат такива обновления. Дразня се, че има хора, които са толкова тесногръди, че могат и си мислят, такива неща за супер голяма работа/събитие.
П.С. TGR не са инициали и също така не е съкратено от тигър :-)))) Мерси, че ме разсмя за възможно прочитане/разбиране на nick-a.

АлаБала
АлаБала

Ти като не си тесногръд, а си толкова широко скроен, какво дириш в новина за нов ъпдейт на iOS? Мен новини за Андроид не ме интересуват и не ги коментирам. Всеки сам си прави избора – кой какъв е не се определя от телефонната му принадлежност. Аз съм минал през 3-те ОС и по-добро за мен от iOS и iPhone няма. Това не значи, че който ползва Андроид е “тесногръд” за мен, нали?

Еко
Еко

Смешното е, че този индивид, си позволява да нарича други хора „тесногръди“, защото не споделят НЕГОВОТО виждане.

Ой, тигре тигре, тесногръдия си ти! Не познавам човек с апъл, да коментира колко са тесногръди тия с андроид, защо ли???

В заключение ще те поздравя със старата руска поговорка „По вкус и цвет друзями нет…“, малоумни хейтъри обаче – ЧОК.

boot
boot
123
123

Е как да не си купиш “епъл”,