Apple разработва новата операционна система SiriOS

3
1863

Според представения наскоро отчет на аналитичната компания Mangrove Capital Partner, компанията Apple активно разработва нова операционна система с име SiriOS. А според данните на специалистите от уеб портала wccftech.com, това ще бъде съвсем нова, създадена от нулата операционна система, който ще се използва в устройствата от концепцията „Интернет на нещата“. Според тази информация, новата ОС на Apple ще бъде представена по време на събитието WDC 2020.

Към днешен ден няма никакви данни за възможностите на новата операционната система на корпорацията от Купертино. Известно е само, че работата върху SiriOS се води отделно и независимо от другите програми на Apple. Знае се още, че в новата ОС активно ще се използва изкуствен интелект, като по този начин SiriOS ще може да се настройва според навиците и нуждите на потребителя. Очаква се тя да стане и тласъкът за масовото развитие на умните домове.

Експертите на Mangrove Capital Partner заявиха, че в случая със SiriOS компанията Apple поддържа изключително висока секретност и нито един партньор на корпорацията няма и най-малък достъп до новата операционна система.

Най-вероятно новата ОС SiriOS на Apple ще стане гласовото управление на бъдещето: базирана на най-нови алгоритми с изкуствен интелект и машинно обучение тя не само ще може да разпознава много голям брой гласови команди, но и самостоятелно да решава какво да направи в нетипични и неочаквани ситуации.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бахти
Бахти

Поредният опит тигана да мисли вместо притежятеля му… 🙂 🙂 🙂
Стадото оредява с всеки изминал ден, дано все още има заблудени оФце, когато излезе на бял свят тази „иновация“… 🙂 🙂 🙂

Ханку Брат
Ханку Брат

„…активно ще се използва изкуствен интелект, като по този начин SiriOS ще може да се настройва според навиците и нуждите на потребителя.“
Разбирай тотално следене на абсолютно всичко 🙂 Не случайно се оправдават, че видиш ли никой нямало да има достъп до тези данни 🙂 Маймунки мръсни 🙂

TNT
TNT

поредният слух който ще се окаже 100% лъжлив.
щото имаше слухове че огризките разработват и автономни коли, а къде са тия коли или информацията за това?