Audi официално представи своя изцяло електрически 2020 E-Tron SUV тази седмица. Очаква се автомобилът да е пряк конкурент на пазара на популярния Tesla Model Y.

В Копенхаген, Дания Audi разкри детайли около своя E-Tron. Очаква се автомобилът да разполага със забележителните 429 конски сили. Той ще е част от серията електрически и хибридни коли на производителя, която беше открита през 2009 г.

От Audi показаха и част от интериора на своя 2020 E-Tron. Сред най-забележителните нововъведения са виртуалните странични огледала. Вместо традиционните, стърчащи от колата, електромобилът ще е снабден с две малки камери, които да вършат същата работа. Основната идея е по този начин да се намали тежестта и широчината на автомобила. Двете камери ще предават на живо образа на случващото се около шофиращия на два 7-инчови OLED дисплеи, позиционирани точно над шофьорската и пасажерска дръжки на вратите.

Регулаторите в Съединените щати обаче още не са одобрили новата технология и тя се очаква първоначално да е достъпна само за европейските версии на E-Tron. От Audi допълват, че 30 минути зареждане ще са достатъчни, за да може колата да измине над 300 км.

E-Tron ще е снабден с редица екстри. Сред тях са навигация, приложения за телефон, климатроник и редица бутони на самия волан. От производителят допълват, че купето е така направено, че шофьорът да не бъде притесняван по никакъв начин от шума навън.

Началната цена на Audi 2020 E-Tron е 89 000 долара.

This slideshow requires JavaScript.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари