BBBA организира IT роудшоу във Великобритания

0
176
Регистрацията за български компании е до 15 април

Британско-българската бизнес асоциация (BBBA) кани представителите на IT бизнеса в България да се присъединят за втора поредна година към делегацията на BBBA по време на IT роудшоу във Великобритания. Събитието ще се проведе от 21 до 23 май 2019 г. в Лондон, Аскът и Рединг. Делегацията на BBBA ще се състои от представители на IT компании, които искат да развиват и разширяват бизнес връзките си с Великобритания.

Компаниите, които биха желали да се присъединят към бизнес делегацията, трябва да се регистрират тук до 15 април.

За участниците е предвидена богата програма от събития. В тях специален акцент е поставен върху възможността за изграждане на бизнес връзки и за презентиране на дейността на компаниите. Представителите на бизнеса ще могат да участват в двустранни срещи на четири очи, а също и да се присъединят към две големи събития в Аскът и Рединг.

Профилите на компаниите, които ще се включат в делегацията, ще бъдат публикувани на тази уеб страница. Така потенциалните им партньори от Великобритания ще могат да се запознаят по-подробно с тяхната дейност.

„Това е уникална възможност да представите бизнеса си на глобалната сцена. Присъединявайки се към делегацията на BBBA, участниците ще имат достъп до едни от най-престижните събития в тази област. Те ще могат да се възползват и от редица уникални възможности за изграждане на бизнес контакти, а инструментите за избор и организиране на бизнес срещите позволяват оптимална ефективност“, коментира изпълнителният директор на BBBA Десислава Митева.

Програма на роудшоуто:

 

  • 21 май, Лондон:

Форум  застраховане, финанси и технологии;

  • „България – IT дестинация“ – събитие в посолството на България в Лондон;

22 май, Аскът:

  • Бизнес закуска, организирана от Търговската камара Thames Valley;
  • Срещи с представители на камарата;
  • Thames Valley Expo;

23 май, Рединг:

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари