fbpx
-11.2 C
София

BG app с machine learning предлага пасивно търсене на работа, анонимно и без СПАМ

Иновативното за България приложение е удобна и смарт опция за хора с търсени професии, които са обстрелвани с “неустоими оферти” с джага в офиса и спортна карта, в алтернативните кариерни канали.

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

nPloy е приложение, в което се мачваш с работодател и едва тогава могат да видят профила ти. Апликацията е безплатна и работи на принципа – swipe-вам, за да не/покажа интерес, познато от Tinder. От потребителите се изисква да го изтеглят и качат автобиография (с ръчно попълване или с ъплоуд на файл в различни формати).

Благодарение на специално разработения алгоритъм, платформата филтрира обявите на основа позициите, към които потребителя е проявявал интерес, както и зададените от него критерии. Колкото повече swipe-ва потребителят, толкова по-адекватни са позициите, които вижда.

Платформата представлява и удобен инструмент за така нареченото пасивно (и анонимно) търсене на работа, т.е. задаваш критериите си: умения, желано работно време, очаквано заплащане, интереси и др., а работодателите сами кандидатстват за теб – само на основа на изборите ти. С цел да се избегне нежелан спам, профилът ти (име, снимка, телефон, имейл) е напълно анонимен, докато не проявиш и ти интерес към конкретната позиция.

Сред другите удобни предимства e възможността за чат с работодателя, която спестява логистични и интелектуални драми и за двете страни. В приложението дори може да се разгледа виртуално офиса на компанията, която предлага позицията.

Създателите посочват още, че nPloy отговаря много по-адекватно на потребностите на съвременния човек, отколкото традиционните кариерни канали. Позволява пасивно да се огледаме за възможностите си за работа, с контрол на публичния профил и без опасения, че настоящият работодател ще научи.

Услугата има амбицията да привлече големи работодатели в различни сектори на българския пазар и вече има популярност сред IT-компаниите.

nPloy e безплатен за iOS и Android и отворен за подобрения. Току-що обявиха сериозен ъпдейт с подобрени функционалности и UX.

Вече има 100 регистрирани компании и над 15 000 регистрирани потребители, които получават известия за ъпдейти и нови обяви. Присъедини се и ти!

Свали приложението от тук

Абонирай се
Извести ме за
guest
12 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини