Bloomberg: изложението MWC 2021 ще бъде онлайн и ще може да бъде посетено от 50 хиляди души

0
117

Агенция Bloomberg съобщи, че асоциацията GSMA възнамерява да проведе най-голямото в света изложение на мобилни устройства MWC (Mobile World Congress) офлайн, като ще бъдат осигурени условия за 50 хиляди посетители. Събитието ще протече в Барселона от 28-ми юни до 1-ви юли тази година.

Миналата година на организаторите на MWC се наложи да отменят изложението заради COVID-19 пандемията. Но през месец февруари тази година GSMA проведе в Шанхай сравнително неголямо изложение на най-разнообразна техника, на което присъстваха около 17 хиляди души. И до днес няма официално потвърдени случаи на заразени от новия коронавирус посетители на това събитие и това даде възможност на организаторите да се решат и да организират и проведат офлайн голямото изложение MWC 2021 в Барселона.

Асоциацията GSMA заяви, че за всички участници и посетители на изложението ще действат строги мерки. Всички присъстващи ще трябва да представят отрицателни тестове за COVID-19 преди влизането и да предоставят повторни тестове на всеки 72 часа. Всички помещения ще бъдат много добре вентилирани и ще се следят контактите на посетителите. Освен това на изложението ще има и медицински екипи, които редовно ще проверяват телесната температура на присъстващите по време на цялото събитие. Носенето на маски и спазването на социална дистанция ще бъдат задължителни.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари