Boleron и Програмата за иновации на Visa: „Успяхме да получим инвестиция в размер на половин милион евро скоро след приключване на Програмата.“

0
70

Boleron e първият български застрахователен брокер, който предлага закупуване и управление на застраховки през мобилно приложение и уебсайт. Компанията разработва и внедрява уникални за сектора технологии, включително блокчейн, изкуствен интелект и автоматично разпознаване на изображения, които ще бъдат в основата на дигитализирането на застрахователната индустрия на бъдещето.

Boleron бе сред участниците във втората кохорта на Програмата за иновации на Visa. Благодарение на нея компанията успя да установи ново партньорство с големи финансови институции и стартъпи. Също така, успя да получи инвестиция в размер на половин милион евро скоро след приключването ѝ.

Във видеото Десислава Цветкова, Мениджър застрахователен брокер в Boleron, и Симеон Костов, Главен технически директор в Boleron, разказват как програмата за иновации Visa помогна на Boleron.

Платено съобщение