Box предлагат безплатни 50GB на всички нови потребители

2
20

Войната за „облачното пространство“ вече е факт. На пазара непрекъснато се появяват нови и нови компании, които предлагат съхранение на файлове в облак за все по-малко пари и при наличието на все по-голямо пространство. От тази свирепа конкуренция, разбира се, печелим ние – крайните потребители. Ако все още не сте избрали своята облачна услуга, помислете за предложението на Box. Едноименната компания предлага 50GB безплатно пространство на всеки нов потребител.

Акаунт в Box е опция, която поне няколко популярни таблета предлагат на новите си собственици. Сред тях са iPad, PlayBook и TouchPad. Съхранението на файлове в облак е добре дошло за потребителите на таблети, които често не могат да поберат цялата си информация в рамките на 8GB или дори 32GB. Благодарение на слота за microSD карта и на оферти като тази на Box, собствениците на таблети вече могат да разпростират „дигиталното си имущество“ по-свободно.

Офертата обаче има едно по-сериозно условие – тя е валидна само за тези, които притежават компютър на Dell. Ако обаче познавате някой собственик на компютър Dell, който не знае или не иска да се възползва от офертата на Box, можете да използвате неговите данни, за да се регистрирате. Другото нещо, което си струва да отбележим, е, че максималният размер на качения в Box файл не трябва да превишава 100МВ. Това означава, че ще можете да съхранявате в облака само снимки, документи и музика.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари