Box представи Drive

0
18

Доставчикът на облачни решения за съхранение и обработка на информация Box представи в края на миналата седмица своето най-ново приложение, Drive, целящо да популяризира използването на услугите сред корпоративните клиенти на компанията и десктоп потребителите.

Приложението осигурява директен достъп и управление на данните в хранилището на Box, предоставяйки надеждна и защитена връзка към тях, като по отношение на фирмената среда, Box рекламира услугата, като надеждна алтернатива, заменяща успешно NAS и SAN масивите.

„Това е перфектната комбинация от облачно съхранение, сигурност и всички наши предимства, които предлагаме директно на вашия компютър. Box Drive не само ще направи бизнес сътрудничеството по-лесно, но и обявява края на скъпите решения за мрежово споделяне“, споделя за eWEEK Арън Леви, изпълнителен директор на Box.

Компанията рекламира услугата, като лесно решение за създаване, редактиране и споделяне на файлове без потребителят да напуска десктопа. Box Drive използва позната на всички възможност за търсене на файлове, интегрирана в Windows Explorer или Mac Finder. Промените, нанасяни в данните, представени пред използващия приложението биват автоматично синхронизирани в облачния сейф без нуждата от извършването на допълнителни действия.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари