Bulpros и Cisco Systems организират конференцията „Java технологиите в света на софтуера за корпоративни социални комуникации“

0
188

Bulpros и Cisco Systems организират конференцията „Java технологиите в света на софтуера за корпоративни социални комуникации“. Конференцията  ще се проведе на 9 февруари 2013 (събота) в Rainbow Plaza. Ще имате възможност да научите повече за Cisco WebEx, продуктите за социално сътрудничество и в частност WebEx Social – приложение, което дава възможност на  организациите да използват функционалност, подобна на Facebook и Twitter, но адаптирана към работното пространство, така че те да могат да общуват и да си сътрудничат по-ефективно. Ще бъдат представени възможностите за интеграция на WebEx Social с други платформи и приложения, както и  разработката на допълнителни функционалности спрямо нуждите на конкретните потребители.

Лектори на конференцията са Александър Цонев, Александър Йочев, Андрей Пешев и Диан Неделчев. Събитието ще бъде модерирано от Ивайло Славов.

Александър Цонев е Мениджър Инженеринг в Cisco Systems. Александър е мениджър с повече от 15 години опит в разработката на софтуер и управление на проекти. Той отговаря за екипа от програмисти на Cisco Systems в България, част от глобалния тийм, ангажиран в разработката на Cisco WebEx Social.

Александър Йочев е Технически ръководител в Cisco Systems и е сред главните архитекти по платформата WebEx Social, с повече от 10 години опит в разработката и архитектурата на уеб базирани платформи. Негов фокус е разработването на обединена архитектура за интегрирането на комуникационни средства в продукта.
Андрей Пешев е част от мениджмънт екипа на Bulpros .  Андрей отговаря за отдел „Разработка на уеб и мобилни приложение“ и част от неговия екип се занимава с интеграция и адаптация на продукта Cisco WebEx Social към конкретните нужди на клиентите на Cisco.

Диан Неделчев е програмист и архитект с над 14 години опит в разработката на софтуер. В рамките на Bulpros, той отговаря за архитектурата на уеб и мобилни решения, които Bulpros предоставя на клиентите си, както и продукта Cisco WebEx Social.

Модератор на събитието ще е Ивайло Славов, Изпълнителен директор на фирма Bulpros. Ивайло има повече от 19 години опит на ръководни позиции, с  фокус върху  бизнес и продуктово развитие, аутсорсинг, управление на големи проекти в компании за човешки ресурси, ИТ и комуникации за компании като SEB, Unisys,  Microsoft, PC-WARE  и Adecco в цяла Европа.

Повече детайли за събитието можете да намерите тук.

Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари