CES 2017: Sony пленява феновете на домашното кино с нов 4K Ultra HD Blue-ray плейър

1
112

видеото навлиза все повече в домовете и Sony залага на нов висококачествен Blue-ray плейър, за да ангажира вниманието на почитателите на домашното кино.

4K Ultra HD Blue-ray плейърът UBP-X800 е проектиран според последните Ultra HD технологии и е създаден съвместно със Sony Pictures Entertainment, за да гарантира най-доброто възможно възпроизвеждане от 4К Ultra HD Blue-Ray дискове. Поддържат се още CD, Super Audio CD (SACD) и практически всеки един формат през USB носител.

С възможностите си за възпроизвеждане на Hi-res Audio, X800 обработва качеството на звука от всякакъв източник и повишава честотата на дискретизация използвана при оригиналния сигнал и увеличава битовия разряд. Докато повечето Blue-ray плейъри изпращат аудио и видео сигнала към телевизора от един и същ HDMI изход, X800 може да разделя аудио и видео сигналите, извеждайки ги през различни HDMI изходи и по този начин намалява електрическите смущения.

Системата може да се комбинира с компактната колона HT-ST5000, която предлага завладяващо 7.1.2-канално аудио изживяване и Bluetooth и NFC свързаност.

Плейърът ще бъде наличен от пролетта на 2017 г.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари