fbpx
-1.4 C
София

Clubhouse ще добави възможност за запис на разговори и споделяне на видеоклипове

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Социалната мрежа Clubhouse, която предоставя на потребителите гласова комуникация в отделни виртуални ‘стаи’, разширява функционалността си. Потребителите ще могат да записват и възпроизвеждат разговори и да изтеглят 30-секундни видеоклипове, които могат да споделят със събеседниците си и дори да ретранслират към други медийни платформи и сайтове.

Друга нова функция – подобреното търсене, което помага на потребителите да намират аудио-чатове с предавания на живо, онлайн събития за потребители със специфични интереси или клубове, посветени на конкретни теми.

Новите функции трябва да помогнат на създателите на съдържание да разширят аудиторията си в момент, когато по-големите социални мрежи като Facebook и Twitter също са въвели социални аудио-услуги.

Според съоснователя и главен изпълнителен директор Пол Дейвисън, създателите на съдържание в момента е твърде трудно да пораснат. Но „след като създадете добро съдържание или попаднете на добър цитат, можете да го споделите навсякъде, заедно с връзка, за да помогнете на хората да намерят начин за присъединяване към конкретен клуб“.

Възможността за запис и повторение на разговорите ще бъде тествана и предложена на избрани създатели на съдържание през следващите няколко седмици, а възможността за споделяне на кратки клипове ще започне да се разпространява до избрани потребителски групи следващия четвъртък.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини