CNN съобщи за открит в пустинна местност излизащ от земята монолит

7
8763

Странен обект бе открит в пустинна и безлюдна местност в югоизточната част на американския щат Юта. Служители на местната агенция за обществена безопасност са извършвали полети с хеликоптер в този регион, помагайки на биолозите в проследяването на популацията на някои от местните диви животни. По време на полета проверяващите случайно са се натъкнали на монолитен блестящ обелиск.

По време на полета един от биолозите който е бил на борда забелязал странния обект.

Пилотът Брет Хътчинс сподели пред CNN: “ По време на полета чух в слушалките си развълнуваните викове на биолога – ‘Уха, чакай, чакай! Обърни! Прелетяхме над нещо, което трябва да разгледаме!’ – по този начин прелетяхме директно над нещо, което изглеждаше Съвсем като „2001: Космическа одисея“.

Когато кацнали те видели в червената пустиня сред също така червените скали сребрист метален монумент с височина около три-четири метра, който излиза директно от земята.

Всички асоциират открития обект с „Космическата одисея“ на Стенли Кубрик. Основната версия на местните власти е, че това е някакво творение на неизвестен художник, фен на творчеството на знаменития режисьор. До края на днешния ден властите трябва да решат какво да правят с металния монолит. Засега тяхното решение е да не се съобщава за местонахождението на този обект. Американските закони забраняват изграждането на каквито и да било конструкции или предмети на изкуството в обществените територии без издадено специално разрешение.

4.5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари