Consumer Reports отново препоръчва купуването на електромобилите Tesla Model 3 и Model S

0
1017

Авторитетното ежемесечно американско списание Consumer Reports периодично ту препоръчва закупуването електромобилите на Tesla, ту не ги препоръчва. В новия отчет Annual Auto Reliability Survey специалистите на Consumer Reports са си променили мнението по отношение на Tesla.

В новия рейтинг по надеждност на автомобилите, електромобилите на Tesla са се издигнали с четири позиции нагоре. Това стана след като автомобилната компания на Илън Мъск направи някои дребни подобрения в младшия модел Model 3.

Предишният подобен отчет бе публикуван през месец февруари тази година и оттогава Tesla подобри надеждността на електромобилите Model 3 и Model S дотолкова, че Consumer Reports си промени мнението и отново започна да препоръчва закупуването на тези модели.

Рейтингът на Consumer Reports се базира на данните, събрани чрез анкетиране на притежателите на над 400 000 транспортни средства и обхваща над 300 различни модела.

Първото място в рейтинга на Consumer Reports се заема от Lexus. Следват Mazda, Toyota, Porsche и Genesis. Компанията Tesla както обикновено е в долната третина на рейтинга – на 23-то място.

Consumer Reports отбеляза, че хората вече почти не се оплакват от затруднено отключване на Tesla Model 3 и от нередности във вратите на електромобила. Силно са намалели и оплакванията от качеството на боядисването на електромобилите.

На последно място в рейтинга на Consumer Reports е Cadillac.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари