Coolpad представи два нови модела, новото си лого и даде старт на продажбите в Германия

0
20

Тази вечер в Мюнхен, една от водещите китайски компании, производители на смартфони, Coolpad анонсира официално своето навлизане на пазара и в Западна Европа. Марката, известна с моделите си Modena и Porto в България, разширява пазарите на които оперира, добавяйки Германия и Швейцария, като същевременно използва случая, за да представи и новото си лого.

И ако добре познатите ни устройства тепърва ще започнат да се продават там, то от компанията представиха и две много и доста интересни устройства. По покана на Coolpad, Kaldata бе официален гост на събитието и от първа ръка успяхме да се докоснем до новите модели.

„Ние познаваме европейския пазар, тъй като присъстваме в Европа от  много години като ODM производител на големи телекомуникационни оператори. През последните години  се развихме много в Китай, първи представихме dual sim технологията, първи пуснахме на пазара в Китай LTE телефон и осъществихме много други успешни проекти, които искаме да покажем на света. Coolpad произвежда висококачествени продукти и вярваме, че иновациите са ключът към успеха. Имаме дългосрочни планове за Европа. Coolpad предлага иновативен дизайн, отлично качество и достъпна цена“ сподели Дени Чию, ръководител „Развитие-европейски пазари“, по време на своята реч.

Кристоф Лихтенберг, регионален мениджър Германия и Швейцария, представи двата нови модела на Coolpad, които ще се продават на всички европейски пазари – Coolpad Porto S и Torino S.

„Според потребителските проучванията външният вид на смартфона е основният критерий за покупка. Първото впечатление е от най-голямо значение. Само в случай, че потребителят е впечатлен от дизайна на продукта, той ще се вгледа по-задълбочено в неговите спецификации, проверявайки дали отговаря на неговите нужди. Ако на потребителя не му допадне външният вид, останалото вече е без значение. Поради тези причини външният вид, допирът и усещането на устройството са от изключително значение за всеки потребител. За това ние се стараем Coolpad да е cool от първия път! Ние обещаваме на своите потребители да им осигурим Qualcomm процесор, LTE  или сензор за пръстов отпечатък в ниския или средния ценови клас. Coolpad ще стартира продажби в Германия и Швейцария следващия месец, когато Coolpad Modena, Porto S и Torino S ще се предлагат в мрежата на нашите партньори“, коментира Лихтенберг.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за