Cosmic Led – крушка с аудио говорител

0
176
Белгийската компания eTiger представи продукт, който комбинира по доста интересен начин светлината и звука. Cosmic Led е иновативен продукт, който представлява електрическа крушка с аудио говорител. Съвсем като обикновена крушка, Cosmic Led се поставя в лампа (настолна или висяща), но освен светлина, тя също така излъчва и звук.

Уникалната крушка е създадена така, че да може да поставя в поне четири вида фасунги – E27, E14, B22 или GU10. Освен с интересния си дизайн и функция, Cosmic Led може да се похвали и с възможността да бъде управлявана през мобилни джаджи екипирани с технологията Bluetooth (таблети, смартфони, смарт часовници и така нататък). Мобилното устройство може да се използва за управление на крушката на максимално разстояние от нея – 10 метра.

LED крушката има светлосилата на 60W-ова крушка с нажежаема жичка, а възпроизвежданият звук е със сила 11 W RMS.

Продуктът, освен всичко това, е съвместим с линията безжични аудио системи на eTiger и, по-конкретно, с моделите A1 Tribal, Beat A2 и A3 Vibe. От белгийската компания предлагат на клиентите си избор от общо осем различни по цвят блестящи покрития за крушката.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари