Dacia стартира първата услуга за достъпни космически пътувания

6
913

Dacia обяви стартирането на първата достъпна космическа програма. Наречена DUSTAR, иновативната услуга поставя началото на нова зора в достъпните космически пътувания с първото си пътуване, потвърдено за днес.

За да отпразнува забележителната първа глава на DUSTER, Dacia използва цялата си експертиза за лансиращо събитие, което няма да искате да пропуснете. DUSTAR се изстрелва на 1 април 2021 г.

Този гигантски скок за Dacia идва след революция на пазара на нови автомобили на Земята, предлагайки достъпни, награждавани и надеждни автомобили от 2005 г. В продължение на много години, гениалните инженери на Dacia консистентно разработват съвременни, семпли и изгодни автомобили. Разчитайки на това ненадминато ноу-хау и практичния Dacia подход по отношение на разходите при разработка на продукти на нашата планета, марката разширява хоризонтите си с DUSTAR, за да покаже, че благодарение на интелигентни иновации може с наистина малко да се постигне много.

На Земята в тайната техническа база на DUSTAR, Алън Динг, ръководител на програмата DUSTAR, заяви: „Всички ние имаме за цел да предложим най-доброто съотношение цена-качество без компромис. Постигнахме това на Земята, така че изстрелването на автомобил в космоса е очевидната следваща стъпка! Пътуването в космоса е мечта за мнозина, но ние искаме да покажем, че с малко може да се постигне много и целта да се превърне в реалност. На седмото небе съм, че започваме да изпращаме нашата здрава и надеждна Dacia Duster към нови висоти от днес.“

 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари