Deezer вече предлага FLAC музика за мобилни устройства

1
344

Онлайн услугата Deezer и досега предлагаше слушането на музика без загуба на качеството, но не навсякъде. Компанията предложи FLAC (Free Lossless Audio Codec) още през 2014 година, но само за съвместимите с тази услуга устройства. След три години бе предложена версия и за десктоп устройства, но абонаментите се предлагаха само в някои държави. Сега вече достъп до Deezer HiFi могат да получат всички, без изключение, и да я слушат чрез приложения за Android, iOS и чрез уеб версията на Deezer HiFi в който и да е браузър.

Онлайн услугата Deezer HiFi дава възможност за слушане на музика с изключително високо качество и без загуби, дори само с помощта на браузър. Предлагат се музикални файлове с FLAC формат (16 бита, 1411 Kb/s), при който аудиото се компресира без загуби. За да може добре да се чуе музиката с високо качество е необходим качествен хардуер – усилвател с много малки изкривявания и качествени слушалки или говорители от висок клас.

Deezer включва над 52 милиона трака с FLAC формат, като абонатите на услугата могат да ги изтеглят и да ги слушат офлайн.

„С гордост можем да кажем, че сме напълно обсебени от висококачествения звук. Ако включите HiFi и затворите очи, сякаш се озовавате в музикалното студио с любимия си изпълнител. Наличието на Deezer HiFi за мобилни устройства означава, че винаги можете да слушате музика с изключително високо качество, дори и да сте в движение“ – каза главният изпълнителен директор на компанията.

Цената на абонамента за Deezer HiFi е 7,99 евро месечно. Новите абонати имат безплатен пробен период от 30 дни.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Радослав
Радослав

Браво!!! Ура!!!

След кръгли 100 години ще има и 24 бита/96000 херца!!! Ура. А след още 100 – 32 бита/192000 херца!!!

Все по близо до качеството на ролковите ленти, или пък винила на 45 оборота от 50-те години. Браво на капиталистическият прогрес!!!