Dell насочват вниманието на предприемачите към Китай

0
33

Не че имат особена нужда от съвети и насочване, но предприемачите от цял свят бяха информирани за това къде да влагат средствата и инвестициите. Инструкциите, така да се каже, дойдоха не от къде да е, а от IT иконата в съвременната технологична индустрия – основателят на лидерите сред преносимите компютри – Dell.

Michael Dell сподели личните си възгледи във връзка с развитието на технологиите и иновациите, както и свързаното с тях спонсориране и инвестиране пред огромна аудитория от журналисти и колеги в Young’s Strategic Growth Forum (Форума по стратегия за развитие и растеж на начинаещите компании), чиито конференции се проведоха в Калифорния преди няколко денонощия. Основателят на Dell насочи съвсем доброжелателно вниманието на предприемачите към Китай. Michael Dell стартира с изказването си с това, че ако сега трябваше да започва своя бизнес и кариера в технологичната индустрия, щеше да избере за работна среда именно Китай. IT иконата обясни, че според него, страната предлага много възможности, за които повечето от нас дори не подозираме.

Наред с това, Michael Dell добави, че Китай е изключително добра среда за дистрибуция и директни продажби. Други разрастващи се все по-скоростно и успешно технологични пазари са тези в Бразилия и Индия. Накрая, основателят на лидерите сред производителите на преносими компютри – Dell – спомена и част от бъдещата политика на своята компания. Нейният основател и изпълнителен директор обясни, че Dell ще се ориентират към пазара на Китай, Бразилия и Индия. Нещо повече – за разлика от Apple, които се славят с това да налагат трайно идеите и продуктите си и на аудиторията, и на останалите конкуренти производители – Dell ще продължават да предлагат онова, от което самите потребители имат нужда и към което таят вкусовите си предпочитания.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари