Dell Technologies – резултатът от обединението на Dell и ЕМС

0
2
Скоро може да се проведе гръмко сливане на американските компании Dell и EMC, в резултат на което ще се появи Dell Technologies. Това стана известно по време на форума EMC World 2016.

Ако компаниите Dell и EMC все пак се обединят в Dell Technologies, то след това всички корпоративни решения на новата компания ще бъдат създавани под марката Dell EMC. В новата корпорация ще влезе напълно всичко, което преди е било част от Dell и EMC.

За тези глобални планове стана известно по време на събитието EMC World. Плановете за бъдещето бяха обявени от ръководителят на Dell – Майкъл Дел. След обединението, Dell Technologies ще се занимава с продажбата на почти всякаква възможна техника, преносими компютри и изчислителни технологии. По този начин, новата компания иска да привлича клиенти, благодарение на система със завършен цикъл. Това се прави с цел, новите и стари клиенти да могат да си сътрудничат само с една компания по всички въпроси.

Според ръководителя на компанията EMC – Джо Тучи, градящото се обединение ще може да открие нови хоризонти за EMC и ще й позволи да извлече много ползи от изчислителните технологии, гъвкави разработки на софтуер и други.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за