Delta каза „не“ на разговорите по време на полет

0
25


В разгара на празниците със сигурност хиляди хора ще се насочат към летищата. Възможността по време на полет да използват електронните си устройства безспорно ще накара още повече хора в края на тази година да използват именно този вид транспорт, за да стигнат до желаната дестинация.

И докато множество компании бързат да добавят в правилата възможността пътниците да разговарят по мобилните си телефони по време на полет, то изглежда от Delta са категорични и няма да приемат подобни действия. Малко по-рано днес изпълнителният директор на компанията Ричард Андерсън заяви, че по време на полетите с Delta разговорите по мобилни устройства ще останат забранени.

„Delta няма да позволява разговорите по мобилни устройства по време на полет“ гласи официалната бележка на Андерсън към 80-те хиляди работещи в авиокомпанията. „Според допитване от 2012 г. повечето потребители са категорични, че възможността да се използват електронни устройства по време на полет само ще намали удоволствието от тяхното пътуване. Същото мнение подкрепят и служителите на Delta.”

Освен Delta, Southwest и Virgin America също се обявиха против разговорите по мобилни телефони по време на полет. Андерсън обаче допълни, че пътниците все още могат да използват електронните си устройства, за да пращат имейли и съобщения.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари