Dropbox се сдоби с нови функции за бизнес потребителите

0
36

Dropbox искат да докажат, че едноименната им услуга е еднакво добра както за обикновените потребители, така и за бизнеса. Ето защо облачната услуга Dropbox for Teams („Dropbox за екипи“) наскоро се сдоби с няколко нови функции, които ще направят ползването й по-удобно и полезно. Най-голямата промяна е създаването на нова административна конзола, която осигурява на мениджърите възможността да следят дейността на всички членове на екипите в Dropbox.

Отсега нататък управителите ще могат да виждат всеки нов член на екип, който се е регистрирал в Dropbox и ще могат да контролират това, което той може и това, което не може да прави. Мениджърите ще имат и контрол върху пространството, което всеки член ще може да ползва, както и върху това от какво устройство ще може да влиза в акаунта си.

От Dropbox подчертаха, че това е само една от стъпките, които ще направят облачния софтуер по-добре адаптиран към нуждите на компаниите. В момента услугата Dropbox for Teams се ползва от повече от два милиона бизнеса по цял свят. Броят на бизнес потребителите със сигурност ще се повиши тази година ако стратегията на компанията бъде изпълнена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари