Facebook обнови приложението си за iOS

0
27

Социалната мрежа Facebook представи нова версия на своето приложение за мобилната операционна система iOS, с която работят iPhone, iPad и iPod touch. Собствениците на клетъчните устройства на Apple вече могат да заснемат видеоклипове направо в социалната мрежа, без да се налага да я напускат.

Естествено потребителите и до сега можеха да качват видео съдържание във Facebook през своите iPhone или iPad устройства. За целта обаче трябваше предварително да го запишат на тях. С новата версия на приложението обаче те могат да правят това в самата социална мрежа.

Друго интересно нововъведение е възможността за записване на гласови съобщения в програмата, които след това да бъдат изпращани на други потребители във Facebook. Подобна функция вече работи в софтуера на Facebook за другата най-популярна мобилна платформа – Android.

Освен това Facebook е внедрила в приложението за iOS и генератор на кодове, който позволява на потребителите да потвърждават своята личност всеки път, когато влизат в социалната мрежа през различно устройство.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари